.
شنبه 2 خرداد 1405.
امروز
May 23 2026.
برابراست با

 

خطا
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG

فلسطین خواستار اقدام جدی بین المللی برای توقف شهرک سازی ها شد

به گزارش رسانه های فلسطینی، این وزارتخانه روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی روند شهرک سازی در کرانه باختری از جمله قدس اشغالی و حومه آن را برای اجرای طرح های مربوط به الحاق آنها به خاک خود بر اساس طرح موسوم به «معامله قرن» تشدید کرده است.

وزارت خارجه فلسطین همچنین بر لزوم تحرک جامعه جهانی و اتخاذ اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از اجرای طرح های مربوط به شهرک سازی های کنونی که هدفش جدا سازی شهر قدس از حومه آن و قطع پیوند موجود میان مناطق کرانه باختری و جلوگیری از ایجاد کشور مستقل فلسطینی است، تاکید کرد.

شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی ها از جمله قدس اشغالی در دوره زمامداری دونالد  ترامپ رییس جمهوری آمریکا گسترش یافته است.

با این حال تصمیم رژیم صهیونیستی برای احداث شهرک های جدید، مخالفت هایی را در سطح منطقه ای و جهانی در پی داشته است.

اقدام های  رژیم صهیونیستی درحالی صورت می گیرد که شورای امنیت سازمان ملل سوم دی ماه ۹۵ قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار پایان دادن به شهرک‌سازی در فلسطین اشغالی شد.

ارسال نظر

توجه: نظر شما پس از تایید مدیریت سایت به نمایش در خواهد آمد.

از عملکرد کدام اداره شهرقدس بیشترین رضایت را دارید؟

آموزش و پرورش شهرقدس - 17.5%
خدمات شهرداری شهرقدس - 6.7%
سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری شهرقدس - 3.8%
تامین اجتماعی شهرقدس - 2%
اداره بهداشت شهرقدس - 3.3%
اداره گاز شهرقدس - 5.3%
اداره برق شهر قدس - 4.5%
آبفای شهرقدس - 3.2%
هیچکدام - 42.7%

Total votes: 599

معرفی شهدای شهرقدس

ghodsi 49.jpg

آمار بازدید از سایت

1387583
امروز
دیروز
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
5036
2234
17999
11404
1387583

آی‌پی شما: 216.73.217.47
امروز: شنبه، 02 خرداد 1405 - ساعت: 22:03:41
logo-samandehi