.
يكشنبه 3 خرداد 1405.
امروز
May 24 2026.
برابراست با

 

خطا
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG

ترافیک ورود به تهران سنگین است

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای، آخرین وضعیت جاده‌های شمالی از تردد روان در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه،آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) خبر می‌دهد. همچنین جاده های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲ هزار و ٢٩٦ترددشمار فعال در محورهای برون‌شهری، نسبت به روز قبل ۶ درصد کاهش تردد را نشان می‌دهد.

همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین ۱۴.۲ درصد، اوج تردد بین ساعت ۱۷ تا ۱۸ و کمترین تردد بین ساعت ۳ تا ۴ انجام شده است که هموطنان با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعت مناسب ‌تری را برای سفر انتخاب کنند.

آخرین وضعیت ترافیکی سایر محورها نیز از ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل ساسانی تا پل فردیس و  ترافیک سنگین در آزادراه کرج - تهران محدوده پل کلاک خبر می دهد. همچنین ترافیک سنگینی نیز در محور شهریار - تهران محدوده شهرقدس گزارش شده است.

ارسال نظر

توجه: نظر شما پس از تایید مدیریت سایت به نمایش در خواهد آمد.

از عملکرد کدام اداره شهرقدس بیشترین رضایت را دارید؟

آموزش و پرورش شهرقدس - 17.5%
خدمات شهرداری شهرقدس - 6.7%
سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری شهرقدس - 3.8%
تامین اجتماعی شهرقدس - 2%
اداره بهداشت شهرقدس - 3.3%
اداره گاز شهرقدس - 5.3%
اداره برق شهر قدس - 4.5%
آبفای شهرقدس - 3.2%
هیچکدام - 42.7%

Total votes: 599

معرفی شهدای شهرقدس

emarat-a-2.jpg

آمار بازدید از سایت

1388941
امروز
دیروز
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
651
5743
19357
11404
1388941

آی‌پی شما: 216.73.217.47
امروز: یکشنبه، 03 خرداد 1405 - ساعت: 01:03:29
logo-samandehi